Sponsorplan

Sponsorplan Koninklijke Harmonie St. Caecilia Beek

Voor de financiële ondersteuning van de vereniging, worden er binnen de Koninklijke Harmonie St. Caecilia 3 groepen sponsors onderscheiden :

Club van 100
Deze club wordt gevormd door degenen die bereid zijn voor een jaarlijks ondersteuning van € 50.-. De leden van deze club worden van alle activiteiten van de Harmonie op de hoogte gehouden, verder zal op uw wens de naam bekend worden gemaakt op onze website (www.harmoniebeek.nl)

Sponsoren
De jaarlijkse ondersteuning van Sponsoren bedraagt minimaal € 100.-. Deze Sponsoren worden ook vermeld op de website en tevens bij alle activiteiten van de Harmonie ( tenzij anders wordt afgesproken).
Verder worden ze van alle activiteiten van de Harmonie op de hoogte gehouden.

Hoofdsponsor
De jaarlijkse ondersteuning van Hoofdsponsoren bedraagt € 500.-. Deze Hoofdsponsoren worden ook vermeld op de website en tevens bij alle activiteiten van de Harmonie. Bovendien kunnen er nog extra tegenprestaties worden overeengekomen, zoals advertenties in ons verenigings blaadje en het plaatsen van een spandoek cq reclamebord bij alle activiteiten.
Verder worden ze van alle activiteiten van de Harmonie op de hoogte gehouden.

Indien u de Koninklijke Harmonie St. Caecilia Beek een warm hart toedraagt en u de vereniging financieel wilt ondersteunen, verzoeken wij u contact op te nemen met John Bosch, tel. 046-4375409.

Wij danken u bij voorbaat voor uw ondersteuning,

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Koninklijke. Harmonie St. Caecilia Beek