Terugblik nieuwjaarsconcert 2018

In een bomvolle ASTA verzorgden op zondag 8 jan. 2018 Koninklijke Harmonie St Caecilia en Gemengd Koor Neerbeek het traditionele Nieuwjaarsconcert. Als eerste trad op Gemend Koor Neerbeek dat onder leiding van George Bakx met begeleiding van Annemie Sluijsmans-Meens een afwisselend en sfeervol concert verozgrde. Het muziekstuk “Böhmischer Traum “viel behoorlijk in de smaak van het publiek. Na de pauze werden door de leerlingen van groep 5 van St Martinusschool, die van oktober t/m december muzieklessen op instrumenten hebben gehad, samen met de Koninklijke Harmonie St Caecila met veel enthousiasme een tweetal muziekstukken opgevoerd.

Het concert werd door de Koninklijke Harmonie St Caecilia onder leiding van Ben Essers traditioneel vervolgd met de “Radetzki mars”. De uitvoering van delen uit de muziek van “The Phantom of the Opera” werd zeer op prijs gesteld. Aan het einde van het concert verzorgden de Koninklijke Harmonie St Caecilia samen met Gemengd Koor Neerbeek nog een tweetal muziekwerken nl. “Geneet van ’t Laeve” en “Veer hate saame”.

Een impressie van deze schitterende muziekmiddag kunt verkrijgen via bijgaand foto’s (met dank aan fotograaf “Schuijren Design”)