Plus Wijnbergen sponsoractie 2018-2019

Een van de sponsoren van de Koninklijke Harmonie St Caecilia is de bekende PLUS supermarkt in Beek. Door PLUS manager Tim van Wijnbergen is een sponsoractie opgestart, waaraan naast onze vereniging, ook andere verenigingen vanuit Beek en omgeving deelnemen.  Het doel is om op basis van de sponsor actiekaart (aan te vragen bij bestuur) bij de boodschappen zegels te verkrijgen en deze te plakken op een spaarkaart. Een volle spaarkaart levert dan € 4 op.  Van alle boodschappen die we samen dan gaan doen,  gaat dan via deze weg 1 % naar onze vereniging. Het lijkt weinig, maar het idee is dat vele kleine bijdragen via de aankopen, resulteren in een mooi sponsorbedrag.  Deze actie loopt tot eind 2019, dus we hebben nog vele maanden de tijd om een mooi bedrag voor onze vereniging te ontvangen als sponsorbijdrage van de PLUS.  Dit is een mooie actie van PLUS om Beekse verenigingen te steunen.