Nieuwjaarsconcert 2018

Op zondag 7 januari 2018 organiseert De Koninklijke Harmonie St. Caecilia Beek weer het inmiddels traditionele nieuwjaarsconcert in het Asta Theater in Beek. Dit jaar met medewerking van Gemengd Koor Neerbeek. Zowel De Koninklijke Harmonie St. Caecilia Beek onder leiding van Ben Essers alsook Gemend Koor Neerbeek onder leiding van George Bakx met begeleiding van Annemie Sluijsmans-Meens staan borg voor een afwisselend en sfeervol concert.

Het Gemengd Koor Neerbeek brengt een verscheidenheid van populaire liederen ten gehore die zeker bij de bezoekers in de smaak zullen vallen. De Koninklijke Harmonie vervolgt hierna het concert met muziek waarbij de bezoekers zich daadwerkelijk in Wenen bij een nieuwjaarsconcert zullen wanen, waarbij de bekende Weense Wals en de Radetski mars niet zullen ontbreken. Tot slot zal de Harmonie en het Koor samen een optreden verzorgen. De aanvang is om 15.00 uur en de entree is een vrije gave.