Carnaval 2018

Carnaval 2018 is weer voorbij en in het carnavals weekend heeft de Koninklijke Harmonie St Caecilia weer een steentje bijgedragen aan het Carnavalsgebeuren in Beek. Op zaterdag 10 febr. hebben we prins IVO-2 thuis opgehaald en begeleid naar de traditionele sleuteloverdracht in ASTA Theater Beek. Als afsluiting van deze sleuteloverdracht hebben we ter overbrugging naar de prinsenreceptie een aantal carnavals nummers gespeeld.  De prinsenreceptie werd door ons geopend.

Op zondag 11 febr. nam een jeugdige vertegenwoordiging van drumband en harmonie deel aan de Lichtstoet. Met veel onderlinge samenwerking hadden zij een kookeiland met verlichting gemaakt en tijdens de Lichtstoet werd met veel pannen en potten trommel geluid geproduceerd. De gespeelde nummers zijn de afgelopen week tijdens de repetities geoefend.

Op maandag 12 febr. nam de Koninklijke Harmonie St Caecilia deel aan de optocht door het Beekse. Gelukkig bleven de weersomstandigheden goed en konden we genieten van een mooie optocht


Terug